Sieben verdammt lange Tage | Adaptive Wireless Communications; MIMO Channels and Networks | PoinBreak 3D HOU BluRay 3D 1080p
Microsoft Fix It Center

Microsoft Fix It Center Beta 1.0.0080.0

Je pc gemakkelijk onderhouden en repareren

VOOR

 • Gebruiksvriendelijke interface
 • Toont veelvoorkomende problemen

TEGEN

 • Wij vonden ze niet

Uitmuntend
8

Microsoft Fix It Center is een programma voor het oplossen van problemen in Windows. De gratis software offreert voor de bekendste Windows-problemen miniprogrammaatjes die het euvel detecteren...en hopelijk oplossen.

Na het starten van Microsoft Fix It Center krijg je de optie om 'troubleshooters' te installeren. Deze probleemoplossers variëren van bestandsreparaties tot audio-, printer- of browseroplossingen. Voor de zekerheid laat je de aangevinkte oplossers in het eerste menu dan ook gerust aanstaan. Is de configuratie compleet dan opent een overzichtelijke interface, waar je acties uitvoert om ongemakken te verhelpen. Zo'n actie bestaat uit het opzoeken van je probleem in een lijst en het klikken op de knop 'Run'.

Het oplossen van de problemen doet Microsoft Fix It Center voor je, al mag je ook zelf de 'fixes' toepassen. Je krijgt bij het kiezen van een probleemoplosser dan ook altijd de opties 'laat Windows de boel oplossen' en 'detecteer problemen maar laat mij de oplossingen kiezen'. Heb je problemen die niet in de lijst staan dan bezoek je de online sectie van Microsoft Fix It Center.

Ervaar je problemen met Windows dan is Microsoft Fix It Center een goede plek om te beginnen. De software is overzichtelijk en toont in één overzicht veelvoorkomende problemen, zodat je snel diagnoses uitvoert. Voordat je aan de slag gaat met opschoners als CCleaner is dit programma dus zeker het proberen waard.

Meeste downloads Utilities & Tools voor windows

Meer
Microsoft Fix It Center

Download

Microsoft Fix It Center Beta 1.0.0080.0

Beoordelingen about Microsoft Fix It Center

 • door Anonymous

  werkt niet bij mij.
  Ongeldige map. Ik heb Microsoft Fix It gedownload en wil deze nu installeren , maar krijg st...   Meer

 • door Anonymous

  Hoera explorer werkt weer.
  In een mum van tijd (wel diverse waarschuwingen moeten negeren) heb ik de download na...   Meer

Promotie×